Kunstreplica meester in replica schilderijen - Reproductie schilderijen - Handgeschilderd in Nederland - Top kwaliteit en goede service - reproducties oude meesters - reproductie  schilderij – kunst reproducties - reproductieschilderij – replica schilderijen – replica schilderij - kunstschilder - schilder kunstenaar - schilderijen van - kunstenaars schilderijen - canvas schilderijen - kunst te koop - schilderijen te koop - schilderijen kopen - beroemde schilderijen - beroemde kunstenaars - bekende schilderijen - beroemde schilder - olieverfschilderijen - kunstreplica - kunst replica
Vincent van Gogh
Pablo Picasso
Jack Vettriano
Edward Hopper
Mondriaan
Otto Dix
Henri Matisse
Edvard Munch
Marc Chagall
Salvador Dali
Tamara De Lempicka
Rembrandt van Rijn
Johannes Vermeer
Leonardo Da Vinci
Renoir

Handgeschilderde reproductie schilderijen gemaakt met olieverfop canvas

 

Goede kwaliteit reproductie schilderijen
 

Als u een reproductie besteld van een schilderij dan verwacht u uiteraard een reproductie te ontvangen van goede kwaliteit. Echter is dit niet altijd vanzelfsprekend.

Op het internet wordt u overspoeld met verschillende aanbieders. Alle bieden de zelfde producten aan en kwaliteit is bij de één nog beter als bij de ander. Dan is het heel begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Wellicht goed om te weten;
98% van de aanbieders die u vindt op het internet verkopen reproductie schilderijen die gemaakt worden in China. Ook Nederlandse en Belgische webshops importeren de kunstreproducties uit Azië. In China worden de reproductie schilderijen voor massaverkoop gemaakt waar niet of nauwelijks op kwaliteit wordt gelet. De schilderijen worden onder hoge tijdsdruk geschilderd met slecht kwaliteit materialen. En de veelal beloofde 'echte olieverf schilderijen' worden met goedkope acrylverf geschilderd.

 

Enkele voorbeelden van slechte reproductie schilderijen;

Cafeterras bij nacht van Vincent van Gogh
 
slechte reproductie cafeterras bij nacht uit China
Caféterras bij nacht van Vincent van Gogh
  Reproductie uit China
   
     
Het melkmeisje van Vermmer
  slechte reproductie Het melkmeisje uit China
Het melkmeisje van Vermeer
  Reproductie uit China
     
Terugkeer van de verloren zoon van Rembrandt
  slechte reproductie Terugkeer van de verloren zoon uit china
De terugkeer van de verloren zoon van Rembrandt
  Reproductie uit China
     
Brug te Arles van Vincent van Gogh
  slechte reproductie Brug te Arles uit China
Brug te Arles van Vincent van Gogh
  Reproductie uit China


Wat is een 'goede' replica;
Een handgeschilderde reproductie zal nooit 100% gelijk zijn als het origineel. Echter een goede replica moet wel het gevoel geven dat je naar het originele schilderij kijkt. Om een goed replica schilderij te maken is het van groot belang dat bij het naschilderen de originele materialen en schilderstechnieken toegepast worden. Tijd, kwaliteit en vakmanschap maken daarbij het verschil tussen een goede en een slechte replica.

 

Geen import uit Azië maar kwaliteit;
Kwaliteit en service staan bij mij wel op de eerste plaats. Alle replica schilderijen maak ik in opdracht. Wel zo fijn voor u omdat ik het schilderij geheel naar uw wensen zal maken. Daarbij maak ik gebruik van hoogwaardig kwaliteit materiaal. Het schilderij komt uiteindelijk bij u aan de muur te hangen en daarom is het belangrijk dat u tevreden bent met uw schilderij.

 

Persoonlijke service;
Om misverstanden te voorkomen zal ik bij bestelling duidelijke afspraken met u maken over wat u verwacht en wat de mogelijkheden zijn. Vanaf bestelling tot aan levering bent u betrokken, zo weet u ten alle tijden waar u aan toe bent. Tijdens het schilderen stuur ik u foto's zodat u het gehele schilderprocess kunt volgen, ook leuk voor u om te zien hoe uw schilderij wordt gemaakt. Als uw schilderij af is mag u aangeven of u tevreden bent. eventuele gewenste correcties zijn geen probleem, ik zal het schilderij met plezier voor u corrigeren. Eenmaal goedgekeurd wordt het schilderij afgerond en klaar gemaakt voor levering. Het schilderij wordt uiteindelijk op de door u gewenste dag netjes afgeleverd.

 

Voorbeelden van door mij gemaakte reproductie schilderijen;
Bekijk enkele voorbeelden van door mij gemaakte reproductie schilderijen. Daarbij leest u ook de reactie van de klanten.
Klik hier voor voorbeelden.

 


Beste bezoeker,

Helaas moet ik u mededelen dat wegens het herstructureren van mijn diensten ik voor onbepaalde tijd geen nieuwe opdrachten zal aannemen.  

Mijn excuses voor het ongemak.

 

 

Bestel een goede kwaliteit reproductie van uw favoriete schilderij ;
Ieder schilderij is uniek en heeft zo zijn eigen prijskaartje. Als u de prijs wilt weten voor een reproductie, vraag dan eenvoudig en geheel vrijblijvend uw offerte aan via het formulier hieronder. U ontvangt dan direct de prijs van het door u gewenste schilderij in uw mailbox.

Vraag hier uw offerte aan:
(uw verzoek is geheel vrijblijvend, u ontvangt mijn reactie binnen 24 uur)
Gewenst schilderij;
Naam schilderij*:
Naam kunstenaar*:
Gewenst formaat in cm*:
breedte: cm X hoogte : cm

Link naar schilderij:
(Plak hier de link naar het door u gewenste schilderij. Dit kunt u doen om misverstanden te voorkomen of als u de titel van het schilderij of naam van de kunstenaar niet weet)

Vraag of opmerking:
(specifiek formaat en of wensen)

 

Uw contactgegevens;
(Noodzakelijk om u te kunnen beantwoorden)
Aanhef*:
Naam*:
E-mail* :
*verplichte velden
Privacy
 
 
Heeft u vragen? neem gewoon even contact met mij op ;
Als u vragen of speciale wensen heeft, dan hoor ik dat graag. U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier. Wenst u liever telefonisch contact dan zal ik u bellen wanneer het u uitkomt. Laat dit dan even weten samen met uw telefoonnummer op het contactformulier.

 

Reproductie van schilderijen - reproducties oude meesters - reproduktie - schilderij - kunstschilderijen - schilderijkunst - kunstenaar schilderijen - schilderkunst - kunstschilders - schilder kunstenaars - schilderijen van - kunstenaars schilderijen - canvas schilderijen - kunst te koop - schilderijen te koop - schilderijen kopen - beroemde schilderijen - beroemde kunstenaars - bekende schilderijen - beroemde schilder - olieverfschilderijen - kunstreplica - kunst replica - reproductie schilderij - reproductie schilderijen - reproductieschilderij - reproductieschilderijen - replica schilderij - replica schilderijen - reprlicaschilderij - replicaschilderijen
Vincent van Gogh
Pablo Picasso
Jack Vettriano
Edward Hopper
Mondriaan
Otto Dix
Henri Matisse
Edvard Munch
Marc Chagall
Salvador Dali
Tamara De Lempicka
Rembrandt van Rijn
Johannes Vermeer
Leonardo Da Vinci
Renoir
Ivan Aivazovsky
Fredor Alekseev
Sir Lawrence Alma-Tadema
Albrecht Altdorfer
Nathan Altman
Fra Angelico
Charles Angrand
Antonello da Messina
Aleksey Antropov
Giuseppe Arcimboldo
Jean Arp
Hans Arp
Mark Rothko
Hans Baldung
Pieter Brueghel de Oude
Francois Boucher
François Boucher
Arnold Böcklin
Bernardo Bellotto
William Adolphe Bouguereau
William Blake
Karl Eduard Ferdinand Blechen
Eugene Boudin
Eugene Burnand
Jean Beraud
Albert Bierstadt
Léon Auguste Adolphe Belly
Michelangelo Caravaggio
Gustave Caillebotte
Gustave Courbet
Jean-Baptiste Corot
Lovis Corinth
Renato Casaro
Jean-Baptiste Siméon Chardin
Tivadar Kosztka Csontváry
Albrecht Dürer


© 2009 - 2023 KunstReplica | Onderdeel van Delacroix Creations™ | All rights reserved